Geschiedenis
In 1985 is de band Grace van start gegaan. In het begin werden er covers gespeeld, vooral bekende Negro Spirituals. Twee van de vier starters wilden graag meer. Dit had tot gevolg dat de andere twee bandleden er kort na elkaar de brui aangaven. Ondertussen werd de band versterkt met een drummer. Dit drietal werd kort daarop aangevuld met nog twee muziekmakers. Deze vijf mannen, want nu waren alle muziekanten van het mannelijke kaliber vormden jarenlang de angel van Grace.

In 1995 stopte bassist Ewoud en drummer Theo. De overgebleven Grace-leden maakte een rocktheater, een geheel nieuw soort programma waarbij gebruik wordt gemaakt van de op dat moment laatste ontwikkelingen op het gebied van muziek, video en computer. Het programma, dat de naam Remember heeft gekregen, verhaalt de schepping uit Genesis en liet zien hoe de mens met die schepping is omgegaan. De bewegende beelden, geprojecteerd op een scherm, geven een indrukwekkende weerspiegeling van voor iedereen herkenbare thema's waarbij de drie muzikanten, twee gitaristen en een toetsenist, slechts aan de zijkant hun rol meespelen.

Na 10 jaar is drummer Theo teruggekomen en heeft Taco meegenomen. Met vijf muzikanten is het nu weer tijd om de buhne op te gaan.
Bandleden
Komende optredens
De volgende optredens staan gepland op:

5 februari 2023, 19.00 uur
Top 2000-dienst, De Schakel, Leeuwarden

12 maart 2023, 19.00 uur
Top 2000-dienst, Rinsemageest
Informatie & boekingen
Voor boekingen of informatie kunt je contact opnemen met:

Theo Holwerda
Tel: 058 2673870
Protected email address